Gezondheid.webBlad.info
Onmisbare informatie over uw gezondheid

Meest bekeken
>Eén op de tien Nederlanders is probleemdrinker
>Drinken en roken even dodelijk
>Training stoppen met roken succesvol


Recente artikelen
>De branche van gezondheidsproducten wordt volwassen
>Hoe de darm de geest kan bevriezen
>Rood vlees verhoogt kans op darmkanker
>Allochtonen leven langer dan autochtone Nederlanders
>Voorlezen voorkomt later leesproblemen
>Kwaliteit kinderopvang in Nederland zorgwekkend
>'Vroege identificatie van potentiële dikkerds voorkomt Amerikaanse taferelen'
Alle artikelen


Eerste digitale sportschool

De Nederlandse website XRsite.com is de eerste digitale sportschool ter wereld. Via de website kunnen gebruikers op elk gewenst tijdstip diverse sportlessen volgen.

Via streaming video worden diverse lessen aangeboden die normaal gesproken alleen op een sportschool kunnen worden gevolgd, zoals fatburn, streetdance, XRfight en een buikprogramma. Ook aan de kinderen is gedacht; de website kent een speciaal kidfit-programma. De lessen duren 30 minuten, worden aangeboden op verschillende niveaus en worden gegeven door professionele instructeurs.
Don Oerlemans van XRsite.com: “Nu duidelijk is dat het internetgebruik toe blijft nemen, de technologie zich uit blijft breiden en ook de consument zich van steeds hoogwaardiger en krachtiger apparatuur voorziet, zoekt men een passend antwoord op elke behoefte waarmee men het internet bezoekt. Tel daarbij op dat softwaregiganten ernaar streven om de computer, als multimediabron, te integreren binnen het gezin, lijkt het ons niet meer dan logisch om ook in de behoefte van sport en beweging op het net te voorzien. En juist nu, in de 24/7 economie, waarin vrije tijd steeds schaarser wordt en men steeds meer zoekt naar een kwalitatief hoogwaardige invulling van die vrije tijd, is het belangrijk de consument de mogelijkheid te bieden om vanuit huis, op elk gewenst moment, verantwoord te bewegen.”

Online video on demand

Bezoekers van de website kiezen het gewenste programma. Na het betalen van een vergoeding kan de bezoeker de oefeningen via videobeelden op de computer volgen. Met een persoonlijk logboek wordt automatisch bijgehouden welke lessen gevolgd zijn. Daarnaast is er een forum waar men met opmerkingen of vragen terecht kan.
Oerlemans: “Onze leden hoeven alleen hun stoel opzij te schuiven en ze sporten mee via online video on demand.”


zoek
info
contact
rss


Overige webBladen
Nieuw: webBlad over Zwangerschap, met..
>Sterfte baby's rond geboorte
>Zwangere ondernemer moet uitkering krijgen
>Helft pilgebruikers opgelucht bij menstruatie

© 2018 webBlad.info   Free counter and web stats